Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hackers ξεκίνησαν να δημοσιοεύουν τα δεδομένα που έκλεψαν από την ΕΑ

*
Η EA δεν ενδίδει στις απαιτήσεις των hackers που έβαλαν χέρι σε δεδομένα της και αυτοί έχουν ξεκινήσει να δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους. Τον περασμένο μήνα αποκαλύφθηκε ότι hackers διείσδυσαν στους servers της EA και έκλεψαν τον πηγαίο κώδικά του FIFA 21, μερικά SDKs της Frostbite και άλλα δεδομένα, μεγέθους 780GB. Οι hackers ξεκίνησαν να εκβιάζουν την ΕΑ ζητώντας της χρήματα, διαφορετικά θα έβγαζαν τα δεδομένα σε διαδικτυακή δημοπρασία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Motherboard, οι ξεκίνησαν να δημοσιεύουν μερικά από όσα έκλεψαν σε ένα ανώνυμο forum, πιο συγκεκριμένα ένα συμπιεσμένο αρχείο μεγέθους 1,3GB με αναφορές στο Origin κει μερικά εργαλεία ανάπτυξης. Επίσης ενημέρωσαν ότι, ως τη στιγμή εκείνη, η EA είχε αγνοήσει τις απειλές τους. Μάλιστα προειδοποίησαν ότι οι δημοσιεύσεις θα συνεχιστούν, όσο ο publisher συνεχίζει να τους αγνοεί.


Από πλευράς της η Electronic Arts δηλώνει ότι τα δεδομένα που εκλάπησαν δεν αφορούν δεδομένα χρηστών και δεν υπάρχει οτιδήποτε που θέτει σε κίνδυνο τα παιχνίδια ή τη λειτουργία της. Τέλος, συνεχίζει να συνεργάζεται με τις αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*